Contact

Program : Luni - Vineri  9:00 - 18:00

Ne gasiti pe Facebook si pe email info@perso.ro sau 

Telefon : 0752 311 505
0729 883 384
Str. Daracului, nr. 9C, Sector 4, Bucuresti

www.ecusoane.blogspot.com
www.perso.ro

Comanda minima este de 60 de LEI

Atelierul nostru de productie este in Bucuresti, dar gratie serviciilor de curierat, coletele ajung a doua zi la dvs. acasa sau la birou, oriunde in tara.
Daca de exemplu doriti sa comandati doar cateva ecusoane Brasov, iar solicitarea dvs. este trimisa in prima parte a zilei, este posibil ca a doua zi sa primiti deja coletul cu produsele comandate.
Nu sunteti in Bucuresti si aveti nevoie de ecusoane Sibiu? Comandati-le acum, personalizate asa cum doriti si vor ajunge la dvs. in cel mai scurt timp. Inainte de gravarea ecusoanelor, va trimitem o mostra electronica pentru a va asigura ca produsul va fi exact cel asteptat de dvs.
Probabil nu gasiti sa comandati ecusoane Oradea gravate si create special pt dvs. Chiar daca sunteti departe si nu va puteti deplasa la atelierul nostru, puterm sa va concepem modelul de ecuson conform solicitarilor, iar dupa acceptul dvs. ecusoanele se realizeaza rapid si se trimit prin orice curier doriti.
Aveti nevoie urgent de ecusoane Ploiesti si nu gasiti modelele cautate in locatlitatea dvs? Contactati-ne si maine vor fi la dvs.
Ati cautat pe internet preturi ecusoane si ati gasit sume care nu se incadreaza in bugetul dvs? Firma noastra va ofera produse personalizate care nu depasesc bugetul prestabilit.
Vreti sa cumparati doar cateva ecusoane Arad si firmele din localitatea dvs. va impun o cantitate minima care depaseste necesitatile? Noi va putem face chiar si un singur ecuson.
Comandati online ecusoane preturi accesibile si le vom confectiona in cel mai scurt timp.
Va doriti ecusoane metalice? Avem solutia si mai buna. Beneficiati de aspectul elegant metalic si de greutatea redusa a plasticului.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu