Ecusoane cu fereastra

Ecusoanele cu fereastra sunt foarte potrivite pentru unitatile in care personalul se schimba frecvent. De exemplu in cazul restaurantelor, a hotelurilor de pe litoral sau din diferite statiuni, unde se fac angajari sezoniere si exista o fluctuatie mare a personalului.. Ecusonul cu fereastra permite inlocuirea numelui, in aceasta situatie poate fi folosit pe termen indelungat fara sa fie necesara comandarea unui alt ecuson pentru fiecare nou angajat.Ecusonul cu fereastra reprezinta o alegere foarte buna si este foarte apreciat pentru ca inlocuirea numelui o poate face orice persoana. Daca doriti ecusoane cu fereastra cu logo-ul companiei dvs. gravat, va oferim solutii elegante, customizate si foarte avantajoase.
Puteti alege ecusoane cu fereastra si magnet sau ecusoane cu fereastra si ac. Fereastra ecusoanelor poate fi mai mare, mai mica, dreptunghiulara, lunguiata, cu colturi rotunjite, etc.
Daca va doriti un ecuson pe care sa il personalizati dvs. in totalitate, va prezentam mai jos imaginile cu ecusoane cu rama. Aceste ecusoane se personalizeaza prin inserarea  a unui cartonas imprimat cu datele dorite, peste care se adauga o folie de protectie care protejeaza printul.ecusoane elegante
Ecuson elegant cu fereastra. Aceste modele de ecusoane pot fi personalizate in totalitate cu print. Cartonasul personalizat se introduce prin fanta speciala, acesta fiind protejat de o folie transparenta de plastic. Acest tip de ecuson este disponibil pe stoc.

Ecusoane cu fereastra cu sigla din rasina. Ecusoane pentru farmacisti si asistenti.

ecusoane elegante
Ecuson cu fereastra, personalizat cu insert tiparit digital.
ecuson vanzatoare
Ecuson cu fereastra care poate fi personalizat direct de catre utilizator.

Adăugaţi o legendă


ecuson elegant argintiu cu fereastra
Ecuson ingust cu fereastra. Ca si ecusonul prezentat mai sus, acest model se poate livra  personalizat in totalitate, atat cu nume functie si logo sau se poate comercializa nepersonalizat iar clientul poate introduce foarte usor cartonul interschimbabil. Disponibil pe stoc in cantitati mari!
ecuson cu magnet ospatari
Ecuson cu fereastra personalizat cu logo si functie.Ecuson executat la comanda realizat din material metalizat si personalizat cu gravura computerizata.

insigna argintie eleganta
Ecusoan realizat pentru angajatii unei cafenele din Sibiu

ecuson color cu fereastra
Ecuson infopoint

ecusoane cu magnet chelneri
Ecusoane personal restaurante. Ecusoane pentru ospatari cu ferestra interschimbabila. Ecusoane elegante cu colturi rotunjite.
Ecusoane cu fereastra. Ecusoane cu fereastra pe stoc! Ecusoane culori si forme diferite fata de ceea ce se gaseste pe piata la ora actuala.
 
Detaliu ecuson fereastra. Sunteti atenti la detalii si doriti sa vedeti cum va arata exact ecusonul pe care ati dori sa il comandati? Contactati-ne chiar acum pentru a face o programare de vizionare la sediul nostru.Un comentariu: