Materiale ecusoane

 

Nou! Ecusoane din metal!
Acum avem posibilitatea de a confectiona si grava ecusoane din metal cu diferite grosimi, finisaje si culori.

Diversitatea mare de materiale existente pe piata, ne ajuta sa va propunem modele variate de ecusoane.
Materialele sunt de calitate, sunt materiale produse in America, concepute intocmai pentru gravura computerizata cu laser. Placile au dublu strat de culori diferite. Gravura se face in primul strat, care va fi indepartat, iar in urma acestuia se va descoperi culoarea stratului din spate.In imaginile de mai jos, aveti mostrare de culori de fundal, iar dunga reprezinta culoarea care se va obtine in urma gravurii. In urma gravurii, materialul ramane usor sapat, adancit. De exemplu, daca alegeti prima varianta din primul mostrar prezentat pe aceasta pagina, veti avea un ecuson rosu cu scris alb.Cautati ecusoane metalice? Acum avem solutia perfecta pentru ecusoane de calitate. Materiale plastice, cu finisare metalica sau chiar ecusoane din metal.
Materialul Metalgraph Plus nu este metalic, in schimb are aspect metalic  iar produsele realizate din el sunt disponibile la un pret mai redus decat cele din metal datorita modalitatii diferite de prelucrare. Prezinta avantajul ca este un material care arata ca metalul dar este usor, cu greutate redusa, si este disponibil in mai multe culori. Placile de Metal Graph Plus sunt rezistente la UV, la amprente si zgarieturi si au fost inventate special pentru gravura si marcare laser.
Va invitam sa comandati ecusoane de orice culoare, ecusoane argintii, ecusoane aurii, cu aspect periat sau oglinda, cu aspect metalic sau satinat discret.In afara de ecusoanele din ABS dublu strat, am conceput si modele speciale cu ajutorul placilor de stiplex si plexiglas. Acestea sunt disponibile in diferite grosimi si culori si pot fi mate, lucioase, opace, transparente sau cu aspect satinat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu