Ecusoane gravate

Cu ajutorul gravurii si decuparii laser,confectionam ecusoane gravate. Ecusoanele gravate si decupate laser pot avea orice forma, orice dimensiune si orice text inscriptionat.Materialele sunt disponibile in mai multe combinatii de culori. In functie de modelul ales, materialele pot avea aspect metalic, pot fi mate sau lucioase, cu aspect periat sau de oglinda sau cu alte finisaje. Aveti posibilitatea de a alege dintr-o gama variata. Toate materialele folosite sunt de inalta calitate si sunt concepute special pentru gravura laser. De ce sa alegeti aceasta metoda de personalizare? Pentru ca va ofera posibilitatea de a comanda oricate ecusoane, nefiind necesara realizarea unei matrite si pentru ca inscriptia este permanenta si nu se sterge niciodata.
 Comandati acum ecusoane de lux cu sau fara contur, dreptunghiulare, ovale, rotunde, inguste, late, cu sau fara logo, ecusoane direct de la producator.
Ecuson gravat cu clips.

Ecuson cu rama auriu, gravat
ecuson asistenti medicali
Ecuson asistenti farmacie gravate in ABS argintiu.
Ecusoane cu clips, modele diferite.

ecusoane de identificare
Ecuson argintiu texturat cu contur. Acesta este un model de ecuson simplu, inscriptionat doar cu prenumele, purtat de personalul dintr-un lant hotelier. Ecusonul are un aspect fin, este prevazut cu magnet de mare rezistenta, care nu permite desprinderea .


insigne identificare
Ecusoane dreptunghiulare cu colturi rotunjite. Ecusonul este gravat cu numele societatii dar si cu un cod unic de identificare a personalului de tren. Aceste ecusoane ecusoane sunt purtate de catre controlorii de bilete care apartin de regionala Galati.

badges
Ecusoane dreptunghiulare gravate. Ecusonul este format dintr-o placuta gravata, de culoarea alb cu verde, exact culorile care reprezinta brand-ul inscirptionat. Ecusoanele au fost folosite pentru promovarea imaginii.

ecusoane gravate cu ac
Ecuson gravat cu logo. Pentru o sigla lunga si ingusta, am realizat un ecuson pe masura. Ecusonul este gravat si decupat laser, pe spate avand atasat un ac pentru prindere.

ecusoane de forma speciala
Ecusoane gravate cu sigla si functie
preturi ecusoane
Ecuson material auriu periat cu scris rosu. Ecuson cu forma diferita, gravat pe material auriu metalizat cu finisaj discret periat. Personalizarea de culoare rosie atrage atentia pentru a citi informatia.
ecuson personalizat
Ecuson auriu gravat. Ecusonul este de dimensiune redusa, a fost gravat laser si se prinde cu ac de siguranta. Modalitate simpla de recunoastere a personalului din orice departamente.
gravura ecusoane
Ecusoane din material auriu satinat discret

ecusoane spital privat
Ecusoane clinici stomatologie. Ecuson colorat, cu inscriptionare si  spate alb, de forma dreptunghiulara, finisata prin rotujirea colturilor.

ecusoane personal
Ecusoane ovale gravate

ecusoane personal casion
Ecusoane casier2 comentarii: