Ecusoane personal restaurante

Ecusoanele sunt foarte folosite de catre personalul din restaurante care astazi doreste sa fie cat mai apropiat de catre client.Astfel va oferim: ecusoane barmani, ecusoane ospatari, ecusoane sef de sala, ecusoane personal, ecusoane angajati, ecusoane receptioneri, ecusoane personal de ordine, ecusoane pentru toti salariatii, ecusoane restaurante ecusoane cafenea, ecusoane bar, ecusoane taverne, ecusoane pizzerii, ecusoane cluburi, etc,. Toate tipurile de ecusoane prezentate pe aceasta pagina pot fi produse din materiale cu finisaje diferite sau de alte culori. Prinderea ecusoanelor de mai jos se face cu ac sau magnet.
Ecusoane cu agrafa.

ecuson
Ecuson personal club. Acest ecuson a fost creat la comanda cu o dimensiune si forma potrivita pentru cantitatea de informatie inscriptionata.Este un ecuson cu fereastra confectionat dintr-un material argintiu, metalizat, cu inscriptionare prin gravura de culoarea neagra si este prevazut cu sistem de prindere cu ac. Ecusonul este purtat de catre ospatari.


Ecusoane Pub. Ecusoanele din imaginea de mai sus sunt confectionate din material din 2 combinatii de culori,  auriu satinat, cu aspect discret si scris negru. Ecusoanele au colturile rotunjite si sunt purtate de catre personalul din Pub.
ecusoane cu magneti
Ecuson Pub&Pizza. Ecusonul are dimensiunea de 7 x 2,5 cm, este micut si elegant, dar totodata
permite o vizualizare clara a logo-ului, a numelui si a functiei. Acesta este un ecuson cu magnet iar materialul este de culoare argintiu deschis, dar se poate opta pentru materiale  argintiu cu aspect oglinda, ergintiu nickel, argintiu periat sau texturat.
Ecusoane personalizate pentru ceainarii. Ecusoanele pentru acest local au fost realizate cu o forma usor diferita, care se potriveste foarte bine cu sigla si fontul ales pentru gravarea numelui.
Model ecuson restaurant. Ecusoane de lux gravate cu denumirea restaurantului, logo,  functie si carton imprimat digital cu numele salariatilor.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu