marți, 13 martie 2012

Ecusoane

Va invitam sa rasfoiti paginile blogului pentru a vedea cat mai multe poze, detalii si informatii despre ecusoanele pe care le putem realiza.
Ecusoanele si legitimatiile sunt o modalitate eleganta de prezentare a personalului.
Ecusoanele sunt des utilizate in cadrul unor conferinte, workshop-uri, targuri sau evenimente, dar sunt si purtate zi de zi de catre angajatii restaurantelor, hotelurilor, de catre consultantii de vanzari, etc. Ecusoanele sunt disponibile intr-o gama variata de modele, forme, materiale, pentru toate gusturile si toate buzunarele.
In afara de modelele clasice, cu lantisor, ac sau clips, va oferim varietatea pentru ca dispunem  de tehnologia laser, datorita careia putem face ecusoane de orice forma, dimensiune, in culori variate si in cel mai scurt timp. Astfel fiecare client poate avea un ecuson unic, adaptat necesitatilor. Forma si dimensiunea ecusoanelor o alegem impreuna cu clientii, in functie de preferintele acestora dar tinand cont totodata de forma siglei si de informatiile care trebuie inscriptionate pe ecusoane.
In unele situatii ecusoanele si legitimatiile arata calitatea de angajat a personalului si faciliteaza intrarea acestuia in unele institutii, fara sa fie necesara verificarea altui document. Ecusonul este aproape un element obligatoriu pentru persoanele care lucreaza cu publicul.
Va prezentam in continuare ecusoane speciale, ecusoane premium, ecusoane de lux, ecusoane metalizate, ecusoane cu finisare metalizata, lucioasa sau mata, ecusoane idealepentru orice companii.
 Dati click pe poza pentru marire!
Executam si personalizam urmatoarele tipuri de ecusoane:
 - Ecusoane simple gravate / magnet plat/magnet rotund
Aceste tipuri de ecusoane nu se gasesc in magazine, se confectioneaza la comanda si se graveaza.Sunt ecusoane foarte estetice si au fost foarte apreciate de catre toti clientii care le-au comandat pana acum.

  -Ecusoane speciale, cu rasina turnata



 - Ecusoane decupate pe conturul siglei prin gravura laser computerizata cu magnet dreptunghiular/magnet pastila/ec de siguranta
Acum puteti avea produse personalizate, customizate in totalitate, decupate pe conturul sigle dvs. fara a fi necesara realizarea unei matrite, astfel ecusoanele nu ajung sa aiba un pret ridicat, fiind accesibile chiar oricarei companii.



 - Ecusoane cu fereastra gravate disponibile cu ac/magnet rotund economic/magnet dreptunghiular plat.



ecusoane cu magnet
Ecusoane gravate cu fereastra. Model de ecuson cu fereastra transmisibil, cu insertie carton personalizat individual  pentru fiecare angajat in parte. Pentru mai multe modele de ecusoane accesati pagina ECUSOANE CU FEREASTRA
Modele practice, atragatoare, cu greutate redusa si cel mai important, TRANSMISIBILE. Nu se gasesc in magazine, nici in librarii, le executam noi la comanda, dupa necesitatea clientului, in functie de numarul de cuvinte care urmeaza a fi inscris pe ecuson. Dimensiunea ferestrei o vom stabili tot in functie de ceea ce ati dori sa se poata schimba. In unele situatii se doreste doar inlocuirea numelui, in alte situatii se schimba si functia, etc.In afara de modelele care pot fi create specil pt dvs. va putem prezenta si modele predefinite, fiind excutate dupa dimensiunile cele mai uzuale.
 - Ecusoane din plastic transparente, flexibile, personalizate cu print iar acestea pot fi: ecusoane cu ac, ecusoane cu clips, ecusoane cu lantisor, sau snur textil. Ecusoanele tip "poseta" sunt flexibile, formatuil lor poate fi orizontal sau vertical, iar elementul de prindere il alegeti dvs.
 - Ecusoane economice din plastic transparent, rigide care se personalizeaza prin insertia unui card cartonat tiparit digital. Acest tip de ecusoane se prin in piept cu ajutorul acelor sau cu clips.
Pentru propuneri personalizate va rugam sa ne contactati !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu